• Diensten

Van naaien tot borduren

Wat doen we

Bij Monique Harmsen kunt u rekenen op naai- en borduurwerk op maat, waarbij ik een breed dienstenpakket aanbiedt, waaronder:

Rits in kleding

Een rits kan in alle broeken, jurken, rokken en jassen vernieuwd worden. Zijn er geen tandjes uit? Dan kunnen we het misschien met een loper af.

Kleding reparatie

Heel veel kleding kan gerepareerd worden. Ik kijk graag samen met je naar de kleding die aan reparatie toe is voor de perfecte oplossing.

Machinaal borduren

Een logo op bijvoorbeeld shirts, bloezen of caps is geen probleem. Ook kunnen namen op handdoeken of andere accessoires een leuk cadeautje zijn.

Binnenzakken

Heb je een nieuwe binnenzak nodig? Dit kan bij veel kledingstukken. Bijvoorbeeld een broek of een rok. helemaal geen probleem.

Kleding inkorten

Bij broeken, jurken en rokken kan de lengte aangepast worden naar de lengte die je zelf wenst te hebben zodat de kleding perfect zit.

Gordijn reparatie

Bij gordijnen kan de hoogte en breedte kan aangepast worden, hierdoor past hij perfect bij het raam waar hij voor moet komen.

Naaiatelier

Monique Harmsen

Website ontwikkeld door: Studio Animates
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram